4meicomite

Het 4 mei comité Paasheuvelgroep

herdenking_comite
Onder de aanwezigen tijdens de herdenking 2023 o.a. Wethouder Elskamp van Nunspeet (linksvoor) en naast haar Mirjam Sent, voorzitter van de PvdA.
Het > 4 mei comité Paasheuvelgroep, dat al vele jaren op 4 mei de herdenking op de Paasheuvel in Vierhouten organiseert, is vanaf 1 januari 2023 toegetreden tot NOA, Nederlandse vereniging van Oud-AJC’ers. De bestuursleden van NOA zijn vanaf diezelfde datum automatisch lid van het comité.

Het > 4 mei comité Paasheuvelgroep organiseert – in samenwerking met de Paasheuvelgroep – een jaarlijkse herdenking bij De Zuil op de Paasheuvel in Vierhouten, stelt het programma samen, nodigt sprekers, zorgt voor begeleidende muziek en declamaties. Daarnaast nodigen ze – naast oud-AJC’ers – nabestaanden, (links georiënteerde) partij- en vakbondsbestuurders, leden van eerste en tweede kamer, provinciale en gemeentelijke overheden, de media en overige belangstellenden voor de herdenking uit. De herdenking begint gewoonlijk om 18.30 uur. Sinds enige tijd verzorgt het comité ook een middagprogramma.

> 4 mei comité Paasheuvelgroep
voorzitter Co van den Berg
secretariaat Joop Witte

financiële administratie Aad van Cortenberghe

pr Bouke Bergstra

representatie Marianne Koningh
technische en overige zaken Remco van den Berg, Elly Zevenbergen en Els Witte-Henrion Verpoorten
namens de Paasheuvelgroep Peter Verdaasdonk